Värmdö bryggeri

Ny bryggeripub i Sickla

Värmdö Bryggeri inviger i slutet av januari en bryggeripub i sammarbete med Paradiset matmarknad! Mitt i expansiva Sickla köpkvarter öppnar vi ett kombinerat bryggeri och en pub. Puben kommer vi inledningsvis hålla öppen på torsdagar och fredagar mellan 15:30-20:30. I bryggeriet kommer fokus att ligga på nya smaker och specialöl på fat. Tillsammans med våra redan existerande sorter kommer det med andra ord alltid finnas något som passar. 

Bryggeriet kommer, när allt är på plats och installerat, gå att hyra för olika event. Mer info om detta kommer inom kort. Visningar och provningar kommer regelbundet också att anordnas.

Folkölsbutiken på landet! 

Välkommen till gårdsbutiken på Säby. Här hittar du öl från Värmdö Bryggeri, rapsolja från Säby Gård och must från Värmdö Musteri. Ta del av vårt fina erbjudande. 4 st folköl från Värmdö Bryggeri för 59 kr eller en hel låda för 349 kr (24 st). 

Varierande öppettider under lågsäsong men vardagar mellan kl 9-15 är det folk på plats!  
(Under högsäsong från midsommar och en bit in i september är det öppet även helger)

Systembolaget

Beställ våra
produkter online

Nu finns Värmdö Bryggeri på Systembolagets hyllor. Dess- utom finns ölen i beställnings- sortimentet över hela landet, klicka på "Beställ våra produkter online" så levereras ölen till din närmsta Systembolagsbutik.